top of page
kampvuur

Retreat Lichter leven
In samenwerking met Christophe van Pean-buiten

Lichter leven is een retreat waar je je onder gaat dompelen in de thema’s van Brené Brown: kwetsbaarheid, imperfectie, moed, schaamte. Je gaat deze dag meer begrip voor jezelf krijgen en gaat voelen dat ook jij (in al je volledigheid) de moeite waard bent. Naast tijd voor ontspanning en ontmoeting, zetten we ook in op inhoudelijke inspiratie, zodat je net iets meer ont-wikkeld naar huis gaat.
 

Deze retreat organiseer ik samen met Christophe Meijer, hij is expert op het gebied van cognitieve gedragsverandering, meditatietechnieken, coaching en persoonlijk leiderschap.

Van jezelf houden en elkaar ondersteunen in het proces naar een authentiek persoon worden,

is misschien wel de grootste daad van moed.

Voor wie?

Thema's

Wanneer is het?

Waar is het?

Meer informatie

Voor echte zachtpatsers ;-), die hun moed en kracht willen leren verbinden met hun zachte, warme kant. Voor iedereen die zin heeft om even écht de tijd te nemen voor zichzelf, in een fijne omgeving, samen met een groep gelijkgestemden.
Je krijgt een kort intro over kwetsbaarheid én je gaat in verbinding met jezelf en anderen kiezen welke stap je als eerste gaat zetten.

Google maar eens op de thema's van Brené Brown. Prachtig hè! Tijdens deze  retreat gaat het vooral over kwetsbaarheid en hoe je je steviger kunt voelen en daardoor zachter kunt zijn.

Wanneer er voldoende deelnemers zijn. Op de site van Pean-buiten kun je je interesse kenbaar maken.
 

Pean-buiten is een kleinschalig en hoogwaardig vakantiedorpje nabij Nes-Akkrum met 12 schitterende waterlodges. Zoals dat in een dorpje hoort, zijn er ook een aantal authentieke ruimtes waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld een lezing, diner of vergadering.

De combinatie van de luxe lodges en de ligging aan een waterrijk National Park Alde Feanen is uniek. Zowel binnen als buiten de waterlodges ervaar je de rust en ruimte van het leven midden in de natuur. Het agrarisch erfgoed van het vroegere boerenbedrijf waarop Pean-buiten gelegen is, draagt bij aan onze authentieke uitstraling.

Pean-buiten ligt zeer afgelegen en waarborgt daarmee de privacy van haar gasten. Zo voelen ook mensen die normaal in de spotlights staan zich volledig vrij en kan iedereen zich kwetsbaar opstellen.

Op de website van Pean-buiten  lees je alles over deze dagen, krijg je een inkijkje in het programma, lees je wat er allemaal bij in zit, hoe mooi het is bij Pean-buiten en wat de kosten zijn.

Contact opnemen?

06 - 38 77 71 76

bottom of page