top of page
Marijke van Meersenz.jpeg

Teamontwikkeling

Je neemt jezelf mee naar je werk, je eigen normen en waarden, jouw kenmerkende houding en gedrag. Teamontwikkeling gaat over dat 'pakketje' in relatie tot jouw team.


Ik begeleid teams bij het verbeteren van de  communicatie en de samenwerking, wat begint bij inzicht in en begrip voor jezelf en de ander. Wat ook vaak helpt is inzicht te geven in groepsdynamiek en tools aangereikt te krijgen voor effectievere interactie (en dat natuurlijk te gaan oefenen). Ik maak hierbij onder andere gebruik van de theorie van Lencioni, Deep Democracy, Simon Sinek en Firijn.

Het meest waardevolle dat wij hebben, is elkaar. Zonder samenwerken en samen leren is onze groei gelimiteerd door ons eigen perspectief.

 

(Robert John Meehan)

Voor wie?

Hoe werkt het?

Wat kost het?

Voor teams die willen werken aan de onderlinge verbinding, die snappen dat veiligheid en vertrouwen dé basis is om samen resultaat te behalen en die ook houden van samen plezier maken.

Teamontwikkeling is altijd maatwerk, dus eerst gaan we in gesprek, waarna ik met een globaal plannetje kom. We onderzoeken daarna samen welke wensen er zijn en maken de opdracht zo concreet als mogelijk. Uiteraard heb ik diverse bouwstenen ‘op de plank’ liggen en bouw ik graag samen met de opdrachtgever aan het beste programma. Dat kan iets éénmaligs zijn of meerdere onderdelen bevatten, maar altijd met als doel dat de ontwikkeling doorgaat ná de interventie.


Ik werk bij teamontwikkeling meestal en graag samen met Anke Buma van MetAnke. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring op het gebied van communicatie, het bevorderen van samenwerking, gedragsverandering en persoonlijk leiderschap. We kennen elkaar als geen ander, zijn goed op elkaar ingespeeld en weten de sfeer positief en constructief te houden.
Ook met andere partijen (bijvoorbeeld HRD-adviseurs, vakspecialisten of trainers binnen organisaties) smeed ik graag plannetjes in de ontwerp- en/of uitvoeringsfase.

Ik ontwerp en creëer op verzoek en op maat. Dat betekent dat de prijzen variëren. Neem contact met me op voor een vrijblijvend globaal plan met prijsopgave.

Contact opnemen?

06 - 38 77 71 76

bottom of page