top of page
Marijke Scholten van Meersenz.JPG

1 op 1

De twee hoofdvragen die in onze gesprekken centraal zullen staan zijn: ‘Wie wil je zijn?’ en ‘Wat wil er gebeuren?’. Het onderzoeken van de ingesleten patronen, het luisteren naar het verhaal wat je over jezelf bent gaan geloven, het ont-wikkelen (=ontdoen) van alle ballast die het voluit en zinvol leven in de weg zit, dat is wat ik te bieden heb. Niet om jou te fixen, want je bent al goed, maar om je te helpen laten inzien dát je dus al goed genoeg bent. Samen lopen we een tijdje op, totdat jij weer vertrouwen hebt in jezelf en jouw pad.

Betekenisvol leven is moeiteloos jezelf zijn, continu het goede gesprek met jezelf voeren en leren ontspannen in de shit.

Voor wie?

Hoe werkt het?

Wat kost het?

Heb jij soms wat moeite met mild zijn richting jezelf? Stap je steeds maar weer in dezelfde valkuilen, al zie je ze van mijlenver aankomen? Wil je meer durven kiezen wat goed is voor jou of weet je nog niet precies wát eigenlijk goed is voor jou? Ben je nieuwsgierig naar je overtuigingen, je waarden en je missie? Heb je vooral behoefte aan iemand die meekijkt/meeluistert naar jouw (levens)verhaal, zodat puzzelstukjes op hun plek vallen? Neem dan gerust contact met me op.

Ik wil je in een intakegesprek graag eerst een beetje leren kennen en wil ook dat je een goed beeld én goed gevoel bij mij en mijn aanpak hebt. 


Wanneer er een wederzijdse klik is, maken we samen afspraken over de begeleiding. In principe is mijn begeleiding kortdurend, omdat ik uit ervaring weet dat je al vrij snel weer weet/je herinnert wat ook alweer de bedoeling is van jouw zijn in dit leven.


Is er geen klik of liggen de verwachtingen/wensen te ver uit elkaar? Dan heb ik een breed netwerk om me heen en kan ik je vast doorverwijzen naar iemand die beter bij je aansluit.


Ik werk op dit moment aan mijn coachruimte (langetermijnproject). De gesprekken zullen dan ook plaatsvinden op een samen te bepalen locatie.

Gesprekken duren 60 tot 90 minuten en kosten €90 per keer. Kom je via je werkgever? Dan betalen jullie het zakelijke tarief van €120 per gesprek. We starten altijd met een korte intake. Dit gesprek is gratis. 

Ik breng geen kosten in rekening voor tussendoor contact via mail of WhatsApp. Ook reiskosten voor minder dan 20 kilometer (retour) breng ik niet in rekening. Daarboven reken ik 23 cent per kilometer.

Contact opnemen?

06 - 38 77 71 76

bottom of page