top of page
Marijke van Meersenz.jpeg

Trainingen & workshops

Door het opdoen van kennis en het oefenen met vaardigheden, leer je jezelf beter begrijpen en word je door de ander beter begrepen. Zo verbetert de samenwerking tussen jou en je collega’s of tussen jou en de klant. Mijn trainingen zijn kortdurend, en bestaan uit een mix van theorie en praktijk, en van zelfleren en groepsleren.

 

Ik werk in mijn trainingen vaak en graag samen met Anke Buma van MetAnke. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie, gedragsverandering en bewustzijnsontwikkeling. Los van onze kennis en ervaring, zijn we enorm goed op elkaar ingespeeld en maken we ook veel lol, waardoor er in de groep ook een plezierige sfeer ontstaat. 

Je kunt een mens niks leren, je kunt alleen helpen het zélf te ontdekken in zichzelf.

 

(Galileo Galilei)

Voor wie?

Thema's

Wat kost het?

Loop je steeds weer tegen dezelfde patronen in de samenwerking aan en begrijp je niet waarom andere mensen doen zoals ze doen? Wil je leren je gespreksvaardigheden te ontwikkelen, zodat je meer moeiteloos kunt beïnvloeden? Neem dan contact op.
De doelgroep waar ik het liefste mee/voor werk is een groep mensen die beschikt over enige zelfreflectie en die nieuwsgierig is naar zichzelf én de ander. Mensen die gemotiveerd zijn het goede gesprek met zichzelf aan te gaan. De deelnemers kunnen directe collega’s van elkaar zijn of elkaar niet/minder goed kennen, en de groepsgrootte kan variëren van 8 tot 20 deelnemers (vanaf 10 deelnemers werk ik graag met een co-trainer).

Ik maak trainingen en workshops op maat, passend binnen de koers van de organisatie/het team. Uiteraard heb ik diverse bouwstenen ‘op de plank’ liggen en bouw ik graag samen met de opdrachtgever aan het beste aanbod. Als het gaat om het ontwerpen of faciliteren van trainingen of workshops, kun je me vragen voor onderwerpen als:
 

  • Gesprekstechnieken (altijd in nauwe samenwerking met Anke Buma van MetAnke)

  • Missie- en waardengedreven werken

  • Patronen doorbreken & interactie verbeteren

  • Verander hoe je kijkt, kijk hoe je verandert

  • Bewaar de laatste glimlach voor thuis (bewust kiezen voor jouw vitaliteit)

Vooralsnog geef ik trainingen en workshops op verzoek en op maat. Dat betekent dat de prijzen variëren. Uitgangspunt is altijd dat het duurzaam effect heeft. Neem contact met me op zodat ik dmv een goed gesprek met een vrijblijvend plannetje met prijsopgave kan komen. 

Contact opnemen?

06 - 38 77 71 76

bottom of page