top of page
CorinA! Marijke-9712.jpg

arijke

Hoi! Ik ben

mentor | persoonlijk leiderschapsexpert | het-leven-lichter-maker | trainer | spreker 

Mijn naam is Marijke Scholten (1977), ik woon samen met Sander en onze drie kinderen in Sneek. Naast MeerSenz werk ik ook nog als adviseur leren & ontwikkelen bij de gemeente Súdwest-Fryslân. Daar ontwerp en geef ik trainingen, begeleid ik teams in hun doorontwikkeling en coach ik individuen. 

Niet voor niks lijkt mijn werk bij de gemeente sprekend op mijn werk vanuit MeerSenZ: ik kan er op beide plekken mijn hele ziel en zaligheid in kwijt.


Mijn creativiteit en associërend brein komt lekker tot zijn recht bij het ontwerpen van de trainingen en workshops, en bij het bedenken en schrijven van interactieve lezingen. Vraaggericht (door de opdrachtgever) of aanbodgericht (omdat ik er zelf gelukkig van word). 

Ik deel graag licht, lucht en liefde uit, oftewel vertrouwen, optimisme en aandacht. Ik geloof heel sterk dat jij al in je hebt wat je nodig hebt. Het is alleen misschien wat afgedekt door overtuigingen en vastgeroeste patronen: verhalen die jij over jezelf bent gaan geloven. Ik ben nieuwsgierig naar die verhalen en onderzoek graag met jou op welk moment je bent gaan geloven wat jou nu niet meer dient. Ik noem dat ‘wikkels’, verhalen, overtuigingen, ideeën waar jij je in-gewikkeld hebt en die nu beginnen te knellen. Tijd om te ont-wikkelen, zodat je beter weet wat jij uit te delen hebt in de wereld. En dat geeft ruimte, richting en keuzevrijheid.

Meer weten over mijn opleidingen, achtergrond en ervaring, of benieuwd naar berichten die ik post? Volg mij op LinkedIn.

CorinA! Marijke-9719-2.jpg

High five!!

Stilstaan bij wat goed gaat, vind ik heel belangrijk. Daarom vier ik successen, vooruitgang of vallende kwartjes graag met een high five.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag? Wil je even contact om te kijken wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een mailtje of appje.

marijke@meersenz.nl

06 - 38 77 71 76

bottom of page