top of page

In de media

Ik vind interactie met mensen het allermooist, maar deel daarnaast ook graag op andere manieren waar ik in geloof. Ik ben te gast geweest bij een podcast en ben gevraagd voor interviews. Ben je benieuwd naar mijn verhaal, mijn missie en de manier waarop ik naar dingen kijk? Lees of luister het dan terug. 

Nieuwsartikel.png

Elk verhaal verdient een podium!

Podcast

Ik heb meegewerkt aan een podcast, met als strekking: 'What doesn't kills you, makes you stronger'. Ik vertel over mijn burn-out en wat PostTraumatische Groei inhoudt. Benieuwd naar mijn podcast? Deze luister je via de website van Sterker door ellende.

Artikel Intermediar

Nooit meer de oude na een burn-out? Onzin. Je kunt er zelfs sterker uitkomen! In het artikel met Intermediar lees je er meer over, inclusief een kort interview met mij. 

Interview Vriendin

Een scheiding, het verlies van je baan, het overlijden van een dierbare of een ziekte: het kan je vloeren. Door verdriet de ruimte te geven en je ellende te doorleven kun je er – uiteindelijk – sterker uitkomen. Het hele artikel lees je in de Vriendin

Artikel boek

Ik wilde meer schrijven en meer delen voor groepen. Daarom schreef ik een artikel over: Fuck it! Ik schreef over hoe ik ooit leefde en hoe ik mijn burn-out ervoor heeft gezorgd dat ik anders ben gaan leven. 

Personeelsblad LEF

De LEF is het personeelsblad van de gemeente Súdwest-Fryslân, de organisatie waarvoor ik werkzaam ben. In een artikel uit een editie van de LEF lees je meer over mij, mijn missie en visie

bottom of page